Je kent ze wel, de metamorfose-programma’s op TV. Alles wat oud is wordt gepimpt! Van auto, huis, uiterlijk tot lichaam. Ik vind het altijd erg leuk om te zien wat het uiteindelijke resultaat is. Blije (of soms minder blije) gezichten. Puur vermaak na een dag hard werken! Maar ik denk even verder. Als dit “pimpen” zo populair is, waarom dan niet verder gaan met je bedrijf?

Ik kijk altijd om me heen naar alle reclame uitingen die ik tegen kom. Zoals een schilder naar schilderwerk kijkt, zo kijk ik naar logo’s en huisstijlen! Beroepsgekte zal ik het maar noemen. Ook surf ik vaak op het internet om eens een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven. En dan valt me soms op dat bedrijven niet met de tijd mee gaan voor wat betreft uitstraling. Ze hebben nog steeds het logo van 10 jaar geleden, of de website waar ze mee begonnen zijn. Jammer, gemiste kans denk ik dan!

Waarschijnlijk hebben deze bedrijven op dit moment nog genoeg werk, maar stel er is een concurrent die wel met de tijd mee is gegaan?

Zin om eens van gedachten te wisselen? Bel me op 06 16387015.