Hallo! Leuk je te ontmoeten

Ik ben Kobien van der Luit en een beetje gek. Gek op mijn werk, gek op design, gek op mooie huisstijlen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook ben ik creatief, enthousiast, ervaren en direct. Dé ideale combinatie om je bedrijf op de kaart te zetten.

Ik help bedrijven herkenbaarheid en uitstraling te geven. Een professionele uitstraling van een merk, product of dienst zorgt voor grotere naamsbekendheid. Met als gevolg meer omzet en inkomsten. Dat kan ik doen door het neerzetten van een goede huisstijl. Hierbij kun je denken aan het maken van een logo, verzorgen van drukwerk, maken van je website, maar ook het etaleren van je winkel of beursstand in de stijl die bij je past. Visuele marketing van A tot Z!

Ik doe mijn werk graag zodat ik mijn creativiteit en kennis in kan zetten om anderen te helpen op grafisch gebied. Maar vooral om met mijn vak bezig te kunnen zijn en hier goede resultaten en successen mee te boeken. Ik geloof dat ik de kennis heb om goede resultaten neer te kunnen zetten.

Ben jij op zoek naar een professionele uitstraling van je bedrijf?