Responsive website Acupunctuur Geldermalsen

2022-08-31T14:55:44+02:00

Voor Conny heb ik haar website aangepast. Ze had problemen met haar oude website. Kreeg steeds foutmeldingen als je de website wilde bezoeken. Ik heb haar geholpen door er een SSL-certificaat aan te hangen en de opzet meteen te vernieuwen. De site heeft meer rust, kleur en overzicht gekregen.

Ook problemen met je site of toe aan een nieuwe? Bel of mail me voor de mogelijkheden 06 16 38 70 15 | info@luidtdesign.nl

Website Restaurant ’t Klooster

2019-12-04T14:16:24+01:00

Voor Restaurant ’t Klooster uit Wijk bij Duurstede heb ik de bestaande website een nieuwe look gegeven. De wensen waren een makkelijker zelf bij te houden website en een mogelijkheid van een webshop. Met het oude thema was dat niet mogelijk. De webshop is nog in de maak, maar komt binnenkort ook online.
De website werkend zien?

Responsive website | Oranjestichting Nijmegen

2019-03-12T08:31:26+01:00

Voor de oranjestichting Nijmegen heb ik de bestaande website mogen aanpassen naar een wordpress website. Bij deze website heb ik een werkinstructie bijgeleverd zodat zelf wat aan de website kan worden aangepast.

De wens was een frisse, duidelijke website waar informatie te lezen is over de georganiseerde activiteiten van aankomende koningsdag.

Live zien? Neem dan een kijkje

Responsive website | Bouwbureau Kramer

2018-12-11T10:10:32+01:00

Voor Bouwbureau Kramer heb ik de website een nieuwe look gegeven én responsive gemaakt. Ook moest het makkelijk zijn om alle projecten te kunnen plaatsen, zonder dat het al teveel tijd kost. De website is opgeleverd inclusief een werkinstructie, zodat er makkelijk zelf aanpassingen gedaan kunnen worden.

Vertaalbureau Trador

2018-07-06T15:04:33+02:00

Voor Trador heb ik de website mogen updaten naar wordpress. De wens was een mooie, rustige, chique en een professionele uitstraling. Ook moest het in 4 talen én de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Later heb ik er nog een pop-up aan toegevoegd om bezoekers te prikkelen contact op te nemen. Om de website werkend te zien, kijk op www.trador.nl

AW Fotografie

2018-04-21T11:23:34+02:00

Voor AW Fotografie heb ik de website vernieuwd. Ik heb de website omgezet naar een WordPress website met daaraan gehangen een bestelmodule voor schoolfotografie.

Website werkend zien? Klik hier

Het Eethuijs

2017-09-20T10:15:10+02:00

Mooie complete huisstijlklus. Het Eethuijs verzorgt gezonde maaltijden voor iedereen die geen zin of geen tijd heeft om te koken. Verse en gezonde maaltijden aan huis bezorgd in de regio Wageningen. Ik heb eerst het logo ontwikkeld aan de hand van de voorkeuren van Hannah, de opdrachtgever. Daarna hebben we nog wat zitten dubben over de te gebruiken kleuren, maar uiteindelijk is het groen geworden. Na het logo was de huisstijl aan de beurt, eerst visitekaartjes en daarna een flyer.

Maar ook de website heb ik voor Hannah ontwikkeld. Het is een mooie rustige site met webshop, die goed werkt en gebruiksvriendelijk is. Ook niet onbelangrijk tegenwoordig, hij is responsive. Dat wil zeggen: je kan de site ook op tabletformaat en op je mobiel goed bekijken. Website live zien?

Prachtige recensie ontvangen van Hannah, ze schreef:

“Niets dan lof over Luidt Design!
Kobien heeft een uitstekend gevoel voor grafisch design. Ze luistert goed naar je wensen en dat zie je terug in het resultaat. Ze zet je gedachten op papier en denkt met je mee.
Emails met vragen worden binnen een dag beantwoord en ze geeft een duidelijke uitleg bij de oplevering van je website.
Ik ben meer dan tevreden.”

Ga naar de bovenkant