Welkom bij Luidt! Design

kobien_rond
Ik zal me even voorstellen. Ik ben creatief, enthousiast, ervaren, direct en een kei in vormgeven! Kort samengevat: Kobien van der Luit, creatieve vormgever met 20 jaar ervaring.

Met mijn dtp-studio help ik bedrijven en zzp-ers zich zo professioneel mogelijk in de markt te zetten door middel van een mooie en duidelijke huisstijl. Een professionele uitstraling van een merk, product of dienst zorgt voor grotere naamsbekendheid. Met als gevolg meer omzet / inkomsten. Dat kan ik doen door het neerzetten van een goede huisstijl. Hierbij kunt u denken aan het maken van een logo, briefpapier, visitekaartjes en advertenties. Maar ook online toepassingen zijn erg belangrijk, zoals een goede website. Dit is hét visitekaartje van uw bedrijf. Ik doe dit graag zodat ik mijn creativiteit en kennis in kan zetten om anderen te helpen op grafisch gebied. Maar vooral om met mijn vak bezig te kunnen zijn en hier goede resultaten en successen mee te boeken. Ik geloof dat ik de kennis heb om goede resultaten neer te kunnen zetten.

Bent u op zoek naar een professionele uitstraling voor uw bedrijf klik dan op één van onderstaande mogelijkheden.

pakket_s

Optie S is het kleinste en goedkoopste pakket. Ideaal voor startende ondernemers en ZZP-ers. Inbegrepen zit een logo, visitekaartjes en briefpapier. Voor een klein budget een professionele uitstraling!
Lees meer>>

pakket_x

Zijn de pakketten S, M en L niet toereikend of juist te veel, dan is dit uw ideale optie. Een pakket op maat. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn en op basis daarvan ontvangt u een offerte.
Lees meer>>

pakket_m

Dit medium pakket is wat uitgebreider dan het kleine pakket. Hierin zit naast een professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier ook een netwerkkaart en een advertentie. Hiermee kan u uitstekend gaan netwerken.
Lees meer>>

icon_lokatie

Mist u binnen uw grafische afdeling een collega door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap? Ik help u graag. Op ZZP-basis kan ik veel voor uw bedrijf betekenen.
Lees meer>>

pakket_l

Deze optie geeft je een totale professionele huisstijl. Hiermee krijgt u een logo, visitekaartjes, briefpapier, netwerkkaart, advertentie, flyer en een eenvoudige website. Hét visitekaartje van uw bedrijf!
Lees meer>>

icon_contact

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u gewoon snel aan de slag, neem dan contact met me op! 
Lees meer>>