Kerstkaarten

Een mooie kerstkaart doet het altijd goed. Je logo komt aan de binnenkant van de kaart en de tekst wordt verzorgt. Uiteraard mag je ook je eigen tekst aanleveren.
De kaarten worden gedrukt parelmoer karton en worden 1 keer gevouwen. Het afgewerkte formaat is 148 x 105 cm. De oplage is bepalend voor de prijs. Bij een oplage van 100 stuks inclusief enveloppe betaal je slechts €95,-. Prijs is excl. btw. Binnen 5 werkdagen geleverd.

Om je alle werk uit handen te nemen kan het ook gepersonaliseerd worden. Zowel de kaart als de enveloppe. Je stuurt me een lijst met namen en adressen en Luidt! Design verzorgt alles. De kosten zijn dan voor 100 kaarten inclusief enveloppe € 385,- excl. btw. Binnen 10 werkdagen geleverd.

Wil je een ander design of een andere oplage? Neem dan even contact op. Dan maak ik een op maat gemaakte offerte!

Deurhanger

Leuke variatie op de normale kerstkaart. Onderste gedeelte met de kerstwensen kan eraf gescheurd worden.
De deurhanger is gedrukt op Luxe glanslaminaat 350 grs, full-colour en dubbelzijdig. De oplage is bepalend voor de prijs. Bij een oplage van 50 stuks betaal je slechts €120,-. Prijs is excl. btw. Binnen 5 werkdagen geleverd.

Wil je een ander design of een andere oplage? Contact is zo gelegd.

Flessenlabel

Leuke variatie op de normale kerstkaart en leuk te combineren met een goede fles champagne of wijn. Je logo wordt op het label gedrukt, uiteraard kun je zelf aangeven welke tekst je erop wil hebben. Het label is gedrukt op 400 grs Premium met glans laminaat en full-colour. De oplage is bepalend voor de prijs. Bij een oplage van 100 stuks betaal je slechts €120,-. Prijs is excl. btw. Binnen 5 werkdagen geleverd.

Ook kunnen we in overleg een fles champagne of wijn meeleveren. Een offerte wordt dan op maat gemaakt.

Wil je een ander design of een andere oplage? Neem gerust Contact op.